Aktivering og deaktivering af deltagelse i Kaspersky Security Network

Sådan aktiverer eller deaktiverer du deltagelse i Kaspersky Security Network:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. I programmets hovedvindue skal du klikke på knappen Menu
  3. Vælg IndstillingerYderligere.
  4. For at læse vilkårene for deltagelse i Kaspersky Security Network skal du klikke på linket Kaspersky Security Network-erklæring.
  5. Hvis du vil deltage i Kaspersky Security Network, skal du sætte kontakten til Til.

Jeg vil gerne forbedre kvaliteten af programmet og ønsker at deltage i Kaspersky Security Network (KSN)

Hvis du ikke vil deltage i Kaspersky Security Network, skal du sætte kontakten til Fra.

I nogle app-versioner viser Indstillinger-vinduet Jeg accepterer at levere data for at forbedre kvaliteten af programmet-indstillingen i stedet for Kaspersky Security Network Statement.

Sådan leveres data for at forbedre beskyttelsen:

1. Indstil kontakten Jeg accepterer at levere data for at forbedre beskyttelsen til Til.

Vinduet Kaspersky Security Network-erklæring åbnes.

2. Læs erklæringen, og klik på knappen Acceptér.

Hvis du vil annullere levering af data for at forbedre beskyttelsen,

Indstil kontakten Jeg accepterer at levere data for at forbedre beskyttelsen til Fra.